Røykutvikling fra Vangslia kro

Røykdykkere rykket inn i det røyklagte bygget.

Både politi og brannvesen var raskt på plass.  Foto: Jan Are Melgård

Nyheter

Like følr 12.30 i dag fikk politiet melding om røykutvikling fra Vangslia kro. Både brann og politiet kom raskt til stedet.

- Det er ikke observert flammer og det er ikke funnet noe brann. Det har vært røyk der og sannsynligvis har det oppstått varmgang i ventilasjonsanlegget, sier avdelingsleder Finn Skårsmoen ved Oppdal lensmannskontor til Opdalingen.

Brannvesenet har full kontroll i Vangslia.  Foto: Jan Are Melgård

 

Han opplyser om at hovedbryteren til ventilasjonsanlegget er slått av.

Utrykningsleder på stedet, Geir Mellemseter fra Trøndelag brann- og redningstjenester, opplyser at brannvesenet var raskt på plass og de nå ser ut til å ha alt under kontroll. Det er ikke observert åpne flammer.

- Det ble meldt inn at det var brannrøyk i forhold til det elektriske oppe i tredje etasje på kroa her. Nå har vi vært inne med tre røykdykkere og ikke lokalisert noe mer utvikling. Strømmen er slått av, så nå venter vi på en ventilasjonsteknikker. Vi drar ikke herfra før vi er helt sikre på at det er ingen brannfare, sier Mellemseter til Opdalingen.

Geir Mellemseter fra Trøndelag brann- og redningstjenester.  Foto: Jan Are Melgård

 

- Det virker som det har gått relativt udramatisk for seg?

- Ja, men når du får et varsel om at det er røykutvikling i en kro som dette, hvor det kan være mye folk, så handler det om å rykke ut raskt. Vi var her etter få minutter, så det har gått bra.