Sydentur blir uaktuelt, men regjeringen kan åpne for Norden-tur i sommer

Det blir nok ingen sydentur i sommer, men det kan likevel bli mulig å feriere i Norden. Innen 15. juni skal regjeringen si det avgjørende ord.

Statsminister Erna Solberg, næringsminister Iselin Nybø, justis- og beredskapsminister Monica Mæland og utenriksminister Ine Eriksen Søreide på regjeringens faste pressekonferanse om koronasituasjonen, der tema blant annet er ferie og fritidsreiser. Tema er koronasituasjonen, ferie og fritidsreiser. Helsedirektør Bjørn Guldvog og avdelingsdirektør ved Folkehelseinstituttet, Line Vold, er også til stede.  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Nyheter

På regjeringens pressekonferanse om reiser og sommerferie fredag ettermiddag opplyste statsminister Erna Solberg at regjeringen innen 15. juni vil vurdere om det kan åpnes for fritidsreisende fra og til Norden.