Åtte lokalaviser går sammen om sommermagasin

Viser fram reiselivet i Midt-Norge.
Nyheter

Aldri har det vært mer aktuelt å feriere i nærområdet. Lokalavisene vil gi innbyggerne gode tips om hvor de finner kortreiste opplevelser og samtidig støtte opp om lokale aktører og arbeidsplasser.

Når 120.000 lesere

«Opplev Midt-Norge» er det største redaksjonelle samarbeidet disse avisene noen gang har gjort. Magasinet blir fylt med opplevelser og aktiviteter fra Brønnøysund i nord, Oppdal i sør og Fosen og Øyregionen i vest. Dette blir presentert for 120.000 lesere i Midt-Norge i løpet av juni.

Opdalingen er med på satsingen, sammen med lokalavisene Trønderbladet (Melhus og Midtre Gauldal), Avisa Sør-Trøndelag (Orkland og Heim), Fosna-Folket, Hitra-Frøya, Innherred, Bladet (Stjørdal, Malvik og Meråker) og Brønnøysunds Avis. Alle de åtte redaksjonene bidrar med innhold fra sin region, skrevet og presentert slik at det skal gi inspirasjon til å velge Midt-Norge som feriemål i år. For mange ligger det uoppdagede skatter ikke mange kilometer unna.

opplevmidtnorge.no

Syden og storbyferie er uoppnåelig i år og da håper vi heller at mange kanskje tar en skikkelig ferietur i eget rike eller kanskje flere småturer rundt omkring i Midt-Norge. Det vil komme mange små lokale bedrifter tilgode og for mange kanskje redde arbeidsplassen. Lokalt reiseliv, lokalmat og lokale aktivitetstilbud trenger besøk av naboen i sommer.

Magasinet vil bli distribuert som bilag til de åtte lokalavisene i uke 26 i juni.

Alt innhold i magasinet vil også bli digitalt tilgjengelig gjennom opplevmidtnorge.no