Sommeren Oppdal var "regnbue-landsbyen"

Sommeren 2016 ble Mr Gay Europe arrangert i Stockholm og Oppdal; her er hele TV-serien fra noen hektiske, skeive dager på fjellet.
Siste nytt

I forbindelse med at Mr Gay Europe 2016 ble arrangert i Stockholm og Oppdal ble det laget en TV-serie på fire episoder som har vært tilgjengelig via strømme- og  betalingstjenesten Vimeo.

Mesteparten av serien foregår i Oppdal, og Opdalingen har nå fått rettighetene til å vise serien for våre abonnenter. Det blir lagt ut en ny episode hver dag 26., 27., 28. og 29. desember.

Første episode foregår stort sett i Stockholm, mens de tre andre episodene finner sted i Oppdal og Trondheim. Det dukker opp flere kjentfolk i løpet av serien; både ordfører og biskop, budeie og lokale moteshowmodeller.

Deltakerne var svært begeistret over Oppdal og gjestfriheten; de kalte Oppdal for "regnbuelandsbyen" på fjellet.

I episode 2 besøker deltakerne gravfeltet på Vang, Oppdalsmuseet og de får prøve seg på et skikkelig tøft motbakkeløp. De møter ordføreren og lærer om Oppdal som reisemål og bosted.

I episode 3 drar deltakerne innover Gjevilvassdalen til Rauøra, de besøker Nina Eithun på setra og de setter opp moteshow på Aunasenteret med lokale modeller og publikum.

I episode 4 besøker deltakerne Trondheim, der de blant annet får et møte med biskopen i Nidaros, de drar til Viewpoint Snøhetta og skal det også kåres en vinner.

Episodene er tilgjengelig for alle som har abonnement på Opdalingen og dermed også har tilgang til Pluss-artikler på nett.

Er du abonnent, men ikke ordnet deg tilgang til Pluss-saker? Ta kontakt med kundeservice for mer informasjon, telefon 992 75 900.