Emilie Marie Joramo og resten av det norske J16-landslaget avsluttet søndag UEFA Development Tournament i Serbia med å beseire Tsjekkia 6-0. De norske jentene gikk dermed helt til topps i turneringen etter tre strake seire og 16-0 i målforskjell.

Karin Larsen jobber som Team Manager for det norske laget, og hun kan fortelle om en ung jente fra Rennebu som virkelig begynner å gjøre seg bemerket.

- Emilie var en av våre aller beste spillere, da vi søndag vant vår tredje kamp, denne gang 6-0 mot tsjekkia. Emilie mottok også "verdi-vimpelen" for sin innsats i kampen, forteller hun.

Tidligere i turneringen har det norske landslaget beseiret  Slovenia 4-0 og Sebia 6-0, noe som altså betyr at de talentfulle jentene gikk ubeseiret gjennom turneringen uten å slippe inn et eneste mål.

Emilie er ennå ikke tilbake på Rennebu barne- og ugdomskole etter turneringen i Serbia, og er foreløpig ikke tilgjengelig for avisa.

Senest lørdag kveld ble Emilie Marie Joramo kåret til Årets Rennbygg under hedersaften i kultursalen, en utmerkelse hun svarte på med å være sterkt toneangivende på det norske J16-landslaget under turneringen i Serbia.

Det er en travel vår, sommer og høst som møter landslagsspilleren fra Rennebu og hennes lagvenninner, for allerede i april skal J16-landslaget til Italia, hvor England, Japan og Russland er motstandere.

Deretter er det Nordisk mesterskap i begynnelsen av juli med kamper mot Nederland, Danmark og Finland i gruppespillet. I september spisses formen inn mot den kommende EM-kvalifiseringen med dobbeltlandskamp mot Sverige.