For tiden pågår åpent nordisk mesterskap i fotball for J16, med vår egen Emilie Marie Joramo i troppen. Fredag kveld spilte Norge 2-2 mot Danmark, og i denne kampen fant supertalentet fra Innset i Rennebu nettmaskene for aller første gang i landslagsdrakta.

Emilie spilte 60 minutter da Norge åpner turneringen med å tape 0-1 for Nederland på Raufoss stadion, før de revansjerte seg ved å slå Finland 3-1 i torsdagens kamp på Ottestad stadion i Stange. I denne kampen ble Emilie byttet inn i det 41. minutt på stillingen 1-0 til Norge.

I fredagens oppgjør på Fart stadion på Hamar, scoret Emilie, i følge statistikk fra Norges Fotballforbund, sitt første mål for Norge, da hun ga Norge ledelsen 2-1 i det 27. minutt.

Danmark utlignet til 2-2 før dommeren blåste av kampen, noe som førte til at de vant gruppespillet, mens Norge måtte nøye seg med tredjeplass.

I sluttspillet møtes Norge og Tyskland i kampen om 5. plassen i turneringen. Kampen spilles søndag klokken 11.00 på Ottestad stadion.

Danmark og Sverige gjør opp seg imellom i kampen om seieren i Nordisk mesterskap for J16 landslag. Denne kampen spilles på Briskeby i Hamar.