Rennebu skytterlag forbereder seg på nytt til stort arrangement

Rennebu skytterlag arrangerer Landsdelskretsstevnet i Feltskyting for Trøndelag første helga i april.

Deler av hovedkomitéen, fra venstre: Anita Jære, Bjørn Inge Haugset (stevneleder), Otte Hårstad og Bård André Hovin.  Foto: Privat

Sport

For snart fire år siden gjenomførte skytterlaget tidenes største Norgescup i baneskyting på Gammelstødalen skytebane med hele 1304 deltakere. Slike store arrangement er avhengige av mange frivillige og her viser rennbyggene enestående positivitet og vilje til å stille opp.

- Det finnes derfor mye god arrangementskompetanse når nå Rennebu skytterlag på nytt inviterer til nytt stort skytterstevne, Landsdelskretsstevnet i Feltskyting. Denne gangen stiller nærmere 70 frivillige opp og forbereder seg til storinnrykk i Rennebu, skriver pressekontakt Otte Hårstad og Trond Jære i en pressemelding.

Arrangementet blir et kompakt arrangement med både finfelt og grovfelt i nærheten av Voll skole som også blir hovedbasen hvor påmelding, resultatservice, premieutdeling og matservering skal foregå.

Her vil ungdomsskyttere, seniorer og veteraner konkurrere om å bli landsdelsmester og konkurrere om medaljer og trofeer. For de aller fleste er likevel det å treffe den store skytterfamilien fra Trøndelag til gode samtaler hyggelig samvær det viktigste.

Arrangementet ventes å samle over 200 skyttere fra Oppdal i sør til Namskogan i nord. Invitasjonen går til alle skytterlag innen skyttersamlagene Fosen, Gauldal, Hitra&Frøya, Inntrøndelag, Namdal og Uttrøndelag.