God VOF-løping i Olavsstafetten

Vollan Oppdal Friidretts herrelag løp inn til 7. plass etter sju etapper i Olavsstafetten. Gutte- og jentelagene kjempet om medaljer.
Sport

VOF sitt herrelag ble grundig slått av Mosvik, som overraskende vant herreklassen i Olavsstafetten. 45 sekunder bak er mye, men VOF har ambisjoner om å stille sterkere i Holmenkollstafetten 13. mai. Herrene trenger nok noen økter til før toppformen er inne.

Jentelaga var først i aksjon. Lag 1 løp inn til tredjeplass og bronsemedaljer, mens lag 2 kom på plassen bak. Begge laga var på øvre halvdel av resultatlista. Guttelaget kjempet seg også inn til bronsemedaljer og fikk prøve seierspallen på Trondheim stadion.

Olavstafetten er liksom overgangen fra terrengløp til bane i Trøndelag. Etter Holmenkollstafetten starter banestevnene for fullt og rekrutteringen i friidrett er økende. Om et par uker utvider VOF tilbudet slik at de i alderen 7 til 11 år får prøve seg på lekpreget friidrett. Her har Malin Olsen ansvaret og får hjelp av Arve Husby. Arve hjelper også sin far med trening for de litt eldre i VOF.


Fire gutter og fire medaljer

Vollan Oppdal Fridrett gjorde nærmest rent bord i et kretsmesterskap i terrengløp i helgen.

 

Se bildeserie øverst i artikkelen!