Tapte etter sjansesløseri

Oppdal damelag har ikke tatt poeng siden serieåpningen hjemme mot Singsås.

  Foto: Fredrik B. Lange

Sport

4. div. kvinner avd. 03

Oppdal - Støren 1 - 3 (1-1)

Mandag kveld spilte Oppdal damelag sin femte kamp for sesongen da de tok i mot Støren hjemme på Oppdal Bankbane. Forrige uke hadde laget en tøff bortekamp mot Tiller, der de tapte 1-5.

Rekken med tap fortsatte dessverre for oppdalsdamene mandag. Støren vant tilslutt 3-1 i en kamp der det meste gikk mot Oppdal.

- Det var en spesiell kamp. Tidligere denne sesongen har godt duellspill kjennetegnet oss, i dag var det nesten fraværende. Vi sto litt for ofte å så på, forteller trener Torkel Kant til Opdalingen.

1-1 til pause

Støren tok ledelsen med et distanseskudd. Før pause utlignet Oppdal med Eli Skaslien på et gjennombrudd fra kanten. Det var Kari Dørum som serverte scoringen.

Etter hvilen gikk Støren opp i ledelsen igjen på et hjørnespark. Deretter satte bortelaget spikeren i kista med 3-1 etter en forsvarstabbe fra Oppdal.

- Vi kom for sent i gang i kampen. Det var også dårlig uttelling fra vår side. Vi hadde fire sjanser alene med keeper der vi burde satt ballen i mål, forklarer Kant.

- Dere har ikke tatt poeng siden serieåpningen hjemme mot Singsås. Går tapene utover selvtilliten til damene?

- Ja, det er klart det gjør det. I hvert fall når vi vet vi kan bedre, men ikke klarer å vise hva vi er god for. Vi skulle vært på høyde med Støren i dag, sier treneren.

Møter serielederen neste uke

Neste kamp for Oppdal damelag er 25. mai hjemme mot serieleder Utleira. Dette er den siste antatte hardeste motstanderen i avdelingen.

- Vi har hatt et tøft kampprogram. Etter denne kampen har vi fire-fem på papiret lette kamper foran oss, forteller Kant, som håper at så mange som mulig kommer og støtter damene.

Oppdal står med tre poeng etter fem kamper spilt, og ligger for øyeblikket på nest siste plass på tabellen. Leik ligger i bunn med ett poeng.