2. plass i prologen

Team Koteng klarte ikke å hamle opp med Lager 157 Ski Team.

Astrid Øyre Slind.   Foto: Visma Ski Classics

Sport

Lagtempoen i Pontresina, Sveits, sparket i gang årets sesong av Visma Ski Classics. I nydelig solskinn og og gode forhold skulle lagene konkurrere i et tolv kilometer langt løp med høyt tempo.

Mennene startet først og startet som et lag i en intervallstart. Tiden ble tatt fra den tredje beste skiløperen, og tvang lagene til å komme opp med den beste taktikken.

Team ParkettPartner startet sterkt og ledet til de beste Pro-lagene fra i fjor fullførte løpet. Til slutt var det Lager 157 Ski Team sine menn som var sterkest og som kunne gi et 21 sekunders forsprang for deres kvinnelige skiløper Britta Johansson Norgren.

Team Koteng, tidligere Team United Bakeries, hadde en god dag i sporet, og sikret andreplassen før kvinnene skulle starte jakten. Britta Johansson Norgren (Lager 157 Ski Team) ga ikke Astrid Øyre Slind (Team Koteng) en sjanse til å nærme seg. Øyre Slind prøvde sitt beste for å ta igjen motstanderen.

Neste løp i Visma Ski Classics er førstkommende helg i La Sgambeda Livigno (Italia). Der venter det et langløp på 35 kilometer.