Disse lagene skal Oppdal A-lag møte i årets 6. divisjon

Oppsettet fra Trøndelag fotballkrets er nå klart.

Nå er det klart hvem Oppdal A-lag skal møte i årets sesong. Bildet er fra fjorårets hjemmekamp mot NTNUI.  Foto: Jan Inge Flå

Sport

Gimse 2, Melhus 2, Leik 2, Buvik2/Skaun, Gauldal, Klæbu, Utleira, Tiller 2, Sverresborg 3. Det er motstanderne Oppdal A-lag skal bryne seg mot sesongen 2018.

Det ble klart etter at Trøndelag fotballkrets nå har presentert avdelingsoppsettet for 6. divisjon, der Oppdal skal spille i avd. 07 kommende sesong.

Reisemessig er det vel ingen tvil om at Oppdal havnet i en gunstig avdeling.

- Vi er godt fornøyd med den geografiske delen av oppsettet. Motstandere fra Gauldal og Trondheim passer godt, også fordi flere av våre spillere bor i Trondheim. Det sportslige vet jeg ikke så mye om ennå, kommenterer trener Pål Morten Fossen etter å ha mottatt avdelingsoppsettet fra kretsen.

Avdelingen består av mange toerlag, noe som gjør det sportslige nivået på lagene nokså uforutsigbart.

- Toerlag er alltid vanskelig å forholde seg til, man vet jo aldri hva de stiller med, sier Fossen.

Oppdal er i full gang med treningene foran kommende sesong. En fast stamme på 8-10 spillere er på alle øktene, i tillegg deltar de som bor i Trondheim og flere juniorspillere jevnlig på treningene.

- Vi ligger på nærmere 20 spillere i stallen. I tillegg til vanlige treninger skal vi ha ei treningshelg på Sunndalsøra, og delta på Gauldalscupen og Rindals-cup. Det blir nok også lagt opp til treningskamper etter hvert, uten at noen av disse er spikret, forteller Fossen.