Norge tapte mot OAR (Russland) i bronefinalen i mixed curling, men nå skriver Russiske sport-express.ru at Aleksandr Krusjelnitskij er i trøbbel, da det skal være funnet spor av melodium idopingprøve hans.

Om mistanken viser seg å være begrunnet, åpner det for at Kristin Skaslien fra Oppdal og hennes makker Magnus Nedregotten kan få bronsemedaljen i Mixed-curling, i og med at de tapte mot nettopp det russiske paret i bronsefinalen.

– Vi har fått det med oss. Først blir du sånn at du tenker «kult,kanskje vi får bronse», så tenkte jeg at hvis det stemmer at hanhar jukset seg til det, så er det sinnssykt kjipt for oss. Jeg trordet er en ganske stor fordel når det går så fort som det gjør dernede. I den bronsefinalen er det den som har mest krefter igjen somgjør det best mulig. Det er en mental fordel, sier Nedregotten tilEurosport.no.

Det har ikke kommet noen offisiell melding omfunnet ennå, men den russiske nettavisen skriver at Krushelnitckiier under etterforsking av dopingkontrollører.

– Jeg kjenner ikkenoe til dette, sier Krusjelnitskij i en kommentar til nyhetsbyråetRIA Novosti.

– Aleksander sluttet å bruke meldonium allerede i2016, da det ble satt på WADAs forbudsliste. Jeg håper at dette eren feil, sier landslagstrener Dmitrij Melnikov til Sport Ekspress.