Landsdelsmesterskapet i skiskyting, som samler utøvere fra skiskytterkretsene i Sør- og Nord-Trøndelag samt Møre og Romsdal, pågår i helga i det flotte skianlegget Knyken i Orkdal.

Under lørdagens normaldistanse gikk Simen Hårstad, Rennebu IL/NTG Lillehammer helt til topps og vant klasse M19 på en overlegen måte.

Fra Oppdal IL stilte 13 løpere på startstreken på normaldistansen, og utøvere i flere klasser markerte seg godt tok blant annet med seg hjem hele fire medaljer.

I G13 ble det sølv til Isak Skogrand, i J14 gull til Ragne Lauritzen, i J15 sølv til Ida Heggvold og i K18 tok Mia Norheim bronsjemedaljen.

Rennebu stilte også med et solid knippe løpere, og foruten nevnte Hårstad markerte lillesøster Stine Hårstad seg og vant nær sagt som vanlig klasse J11 på suverent vis.

Jonas Uv Værnes, Rennebu IL gikk til topps i G12, Elias Hinseth, Oppdal IL, ble nummer 5 i klasse G11, Sigurd Stuen, Rennebu IL ble nummer 4 i klasse G14, Daniel Flotten Volden nummer 4 i G13, Indre Halseth Rennebu IL/Meråker vgs, nummer 4 i M19.

Andrea Gjønnes, Oppdal IL/NTG Lillehammer og Ingeborg Smestu Holm, Rennebu IL ble henholdsvis nummer 5 og 6 i K17.

Det stilte i alt 230 løpere til start på normaldistansen i Knyken, og søndag fortsetter landsdelsmesterskapet i sliskyting med sprintdistanser.