I helga deltok 25 alpinister fra Oppdal Alpin Klubb på Småalpinisten i Meråker. Allerede fredag morgen var de første på plass. Da var det duket for treningsdag til Super-G.

- En spennende dag spesielt for 11-åringene som kunne få trene og kjøre sitt første Super-G renn. Starten var på toppen oppe på fjellet. Dette var spennende, siden de fikk kjenne på fartsfølelsen helt ned i bunnen på dalen, sier Birger Lie i Oppdal Alpin Klubb til Opdalingen.

Lørdag var det klart for to Super-G renn. Der fikk løperne bruke erfaringene fra treningen dagen før til å gjennomføre fartsdisiplinen.

Lie forteller at gjennomføringen gikk veldig bra, alle gjennomførte på en meget god måte, flere også helt i toppen på resultatlista.

Senere på dagen ble det kjørt to omganger slalåm, hvor utøverne virkelig fikk testet skiteknikken.

Søndag var det klart for to omganger storslalåm, i samme trasé som Super-G, med lavere start i fjellsiden. 90 utøvere skulle kjempe om å kjøre fortest mulig.

- Med sol fra skyfri himmel ble dette et fantastisk arrangement. Oppdal Alpin Klubb bidro både med utstyr, løypesettere, TD og dommer. Deltakere fra de minste til senior deltok fra Oppdal Alpin Klubb. Med mange deltakere og gode plasseringer gjorde Oppdal seg bemerket. Når det i tillegg ble 14 pallplasseringer er det ingen tvil om at det gror godt i alpinmiljøet på Oppdal, sier Lie.