Til helga er det klart for en ny runde i Norgescupen. Denne gangen arrangeres den i Molde, på Skaret skistadion. Det skal konkurreres i normal (lørdag) og sprint (søndag).

Dette er et av de største arrangementene som har vært arrangert på Skaret gjennom tidene med antatt 450-500 deltakere, i tillegg ventes det like mange i støtteapparat, foreldre og servicefolk.

Fra Oppdal og Rennebu er det ti utøvere som skal i aksjon. I klassen K17 stiller Ingeborg Smestu Holm (Rennebu IL), Andrea Gjønnes (Oppdal IL) og Tonje Norheim (Oppdal IL) til start. I klassen M17 finner vi Håkon Halseth (Rennebu IL) og Torbjørn Stuen (Rennebu IL) på startstreken.

Mia Norheim (Oppdal IL) og Kristine Hokseng Øien (Oppdal IL) stiller til start i klassen K18-19, mens i M19 stiller Indre Halseth (Rennebu IL) og Simen Hårstad (Rennebu IL) til start. Ole Andreas Flotten (Oppdal IL) står på startstreken i klassen M senior.

Våre lokale utøvere har gjort det godt i de siste rennene i Norgescupen og det blir spennende å se om de klarer å følge opp de gode prestasjonene i helga.

På opdalingen.no vil du i helga få resultater fra helgas konkurranser fortløpende.