Bred norsk Falun-tropp

Norge sender 20 utøvere til verdenscupavslutningen i langrenn i Falun til helga, og Kari fra Oppdal er med.
Sport

Det gås sprint fredag, 10 kilometer klassisk kvinner og 15 kilometer klassisk menn lørdag, samt jaktstart i fri teknikk søndag for kvinner og menn. Dette er lagene fra Norge.

Menn:

Martin Johnsrud Sundby (Røa), Didrik Tønseth (Byåsen), Niklas Dyrhaug (Tydal),

Hans Christer Holund (Lyn), Emil Iversen (Varden Meråker), Simen Hegstad Krüger (Lyn), Johannes Høsflot Klæbo (Byåsen), Sjur Røthe (Voss), Eirik Brandsdal, (Kjelsås), Sindre Bjørnestad Skar (Bærums Verk og Hauger).

Kvinner:

Marit Bjørgen (Rognes), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming), Ragnhild Haga (Åsen), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik Skiklubb), Kari Øyre Slind (Oppdal), Heidi Weng (BUL), Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Tiril Udnes Weng (Nes Ski), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo), Kathrine Harsem (Varden Meråker).