- Kjøringa gikk som den skulle

Pia Møller kjørte inn til 4. plass i utfor-rennet i Hemsedal.

Pia Møller like før start på dagens utfor-renn.  Foto: Privat

Sport

Hovedlandsrennet for jenter og gutter U15 og U16 arrangeres denne uka i Hemsedal. Det skal konkurreres i alle disipliner; utfor, super-G, super kombinasjon, storslalåm, slalåm og teamevent parallellslalåm.

Fra Oppdal Alpin står Pia Møller på startstreken. Hun skal konkurrere i både utfor, super kombinasjonen, storslalåm og slalåm.

Hovedlandsrennet startet på tirsdag med fartstrening for de som skulle kjøre utfor i dag. Pia Møller tok en sterk 4. plass på dagens utfor-renn i Hemsedal. Dermed fikk hun en perfekt start på Hovedlandsrennet.

- Jeg synes dagen har vært helt topp. Kjøring gikk som den skulle, bortsett fra at jeg hadde en liten feil midtveis i løypa, som jeg tror jeg mistet pallplassen på, sier hun til Opdalingen.

Hun er veldig godt fornøyd med å bli nummer fire, siden hun hadde blitt nummer fem på treningsdagene i forkant av dagens konkurranse.

Hun har fortsatt en del øvelser igjen før årets Hovedlandsrenn er over.

- Resten av dagene tror jeg kommer til å bli veldig bra. Jeg er ganske spent på resten av konkurransene, men jeg tror jeg kan få ganske gode plasseringer hvis jeg kjører som jeg har gjort på trening i vinter, sier hun.

Per dags dato er det slalåm som er hennes favorittdisiplin i bakken.

- Favorittdisiplinen endrer seg stadig vekk, men for tiden er det slalåm jeg liker aller best. Det har gått veldig bra på slalåmtreningene jeg har hatt og jeg har forbedret meg masse, sier hun.