Juniorkorpset fikk Rosenborg-kamp i gave

De unge musikantene fikk en helt spesiell start på fredagen.
Sport

Det var en gjeng forventningsfulle, men nokså nysgjerrige unge musikanter som møtte opp i storsalen på kulturhuset fredag morgen. Her ble de møtt av ordfører Kirsti Welander som også hadde med seg avdelingsleder for Trønderenergi Jan Olav Reistad.

Ordføreren kunne fortelle at hun hadde plukket ut juniorkorpset til å være hedergjester på Rosenborg-kampen mot Start 22. april.

Alle som vil være med fra korps og drillkorps får være med, og alle blir hentet på Oppdal av Nettbuss som kjører gjengen inn til byen der de blir tatt imot som hedersgjester på Lerkendal.

- Skal du være med å spille på banen? var det en av ungene som spurte da ordføreren fortalte at hun også skulle være med på kampen. Welander kunne forsikre at hun nok ville gjøre enn bedre innsats for Rosenborg om hun spilte på Start.

Ksenija Borisova, Jessi Wambui, Maren Hoel og Vida Elisabeth Øiamo Sundquist var kjapt oppe med hånda da vi spurte om det var noen som gledet seg til kamp.

Jentene fortalte at de hadde fedre som var veldig engasjerte i fotball, og at de gjennom pappas interesse hadde blitt nysgjerrig på sporten selv.

- Men vi liker andre sportsgrener også da, forsikret de. Ksenjia spiller instrument i korpset, de andre er med i drillkorpset.

- Dere kan jo ta med drillduskene på tribunen under kampen dersom dere får lov til det, foreslo ordføreren, som syntes det var stor stas å få overrekke en slik overraskelse til gjengen som om noen dager skal ut og gå og spille for hele kommunen.


Rosenborg kommer til Rennebu

Valgte ut Rennebu som en av kommunene som får "eie" en kamp på Lerkendal.