Oppdal sykkelklubb stiller med flere rittere under helgas Fiskumritt. Fiskumrittet 2018 består av to enkeltvise ritt som for 6. året på rad utgjør åpningen av Norges Cup Terreng Rundbane.

-Vi er blitt frastjålet fire sykler til en estimert verdi av 200.000 kroner, forteller Olga Marie Skreen på tur hjem til Oppdal.

Syklene stod i en låst henger ved leilighetskomplekset der delegasjonen fra Oppdal var innlosjert, og ble borte en gang i løpet av natt til søndag.

- Det er ingen andre enn våre sykler som ble tatt, men politiet setter dette i sammenheng med et sykkeltyveri i Hokksund. Politiet vet foreløpig ingen ting, men alt er registrert og tyveriet er selvsagt anmeldt, forteller Skreen.

Sportslig er det unge Marie Skreen Vognild som har gjort det best under Fiskumrittet, og selv om det var en av hennes sykler som ble stjålet, fikk hun kjøre dagens ritt på lånt sykkel, og kvitterte like godt med og bli nummer to, en plass opp fra lørdagens tredjeplass.

- Dagen fikk en pangstart på en negativ måte, men vi er veldig stolte over prestasjonen til Marie på lånt sykkel, forteller Olga Marie Skreen.

Gaute Aalbu ble nummer ti i klassen 15-16 år, noe som er stor fremgang fra i fjor. Oda Holum ble nummer fem, mens Johan Holum i klasen 15-16 år syklet inn til 30. plass.

- Markus (Skreen Vognild), fikk en tøff reise og punkterte underveis, men gjennomførte bra og ble nummer 25 i dag, forteller Olga Marie Skreen.

Hun avslutter med å rose det gode sykkelmiljøet e er en del av.

- I sykkelmiljøet er det så mange hyggelige folk, og vi fikk låne sykler slik at alle fikk delta, sier hun.