Det norske J-16 landslaget i fotball er for tiden i Italia og spiller landslagsturnering.

Emilie Marie Joramo og resten av laget imponerer, og vant 4-1 over Russland i turneringens første kamp på onsdag.

Seiersrekken for de talentfulle jentene fortsatte på torsdag, da fotballstormakten England ble beseiret 2-1.

- Rennebu leverte hel ved da England ble beseiret 2-1 i J-16 turneringa i italia i kveld, forteller Karin Larsen, Team Manager for det norske laget.

Også treneren er fornøyd med jentenes prestasjoner etter lagets femte strake seier.

-  Det var en god kamp og utvilsomt det høyeste nivået vi har spilt på i år. I dag spilte vi på en fantastisk bane. Det var enorm fart og intensitet i kampen og vi fikk testet oss på de tingene vi ønsket, sier landslagstrener Børje Sørensen til fotball.no.

-  Denne kampen var veldig viktig for byggingen av laget. Det er sånne hinder vi møter i eliterunden i EM-kvalifiseringen og i store, tunge turneringer. Det er der utviklinga skjer. Kampen i dag gir oss tro på at vi kan matche de beste, sier han videre.

I kampen mot Russland ble Emilie Marie byttet inn etter 36 minutter, mens hun i oppgjøret mot England ble byttet ut i det 70. minutt.

I dag, fredag, har jentene spillefri, før de skal opp mot Japan på lørdag.

- Japan er nok enda et hakk bedre enn England. De har vanvittig fine ferdigheter og spiller ballen utrolig raskt mellom seg. Det er vegger og kombinasjoner og vi kommer til å få testet oss skikkelig, sier landslagstreneren til fotball.no