Emilie Marie Joramo fra Innset og Rennebu, og Norge Jenter U16, avsluttet søndag landslagsturneringen med å besire vertsnasjonen Italia  6-4 etter straffesparkkonkurranse.

Det betyr at det ble bronse på det norske laget i turneringen, en tredjeplass de sikret seg etter å ha slått Russland og England henholdsvis 4-1 og 2-1, før de måtte tåle 1-2 tap mot Japan i den tredje kampen.

Emilie var på banen i alle kampene, og blir av Team Manager Karin Larsen betegnet som "hel ved" etter innsatsen.

På den hjemlige arena spilte Vegard Skjerve fra Skjervgrenda på Stamnan, som vanlig hele kampen da Haugesund tok en ny seier i Eliteserien i søndagens kamp mot Start. Seieren betyr at Skjerves lag etter sju spilte serierunder innehar en sterk fjerdeplass på tabellen, likt poengmessig med Molde og Ranheim, ett poeng bak Rosenborg og seks poeng bak serieleder Brann.

I OBOS-ligaen tok Levanger årets første trepoenger, ikke minst takket være to scoringer av lagets kaptein, Jo Sondre Aas, fra Grindal i Rennebu. Levanger klatret med 4-3 seieren på hjemmebane over det gamle storlaget HamKam til 10. plass på tabellen etter fem spilte kamper.

Jo Sondre scoret det første målet før ett minutt var spilt av kampen, og det var også rennbyggen som utlignet til 2-2 i det 63. minutt.

I PostNord-ligaen avd. 5, ble Arne Gunnes fra Voll i Rennebu matchvinner, da Nardo slo Fløy-Flekkerøy 3-2 på Nissekollen kunstgress i Trondheim. Gunnes avgjorde kampen i det 75. minutt, og i likhet med Levanger var dette Nardos første trepoenger i årets serie etter tre spilte serierunder.

I morgen, 1. mai, spiller Rennebu A-lag sin andre kamp for året i 5. divisjon avd. 04. Tynset 2 gjester Rennebu kunstgras, og sambygdingenes solide innsats i helga, burde være inspirasjon god nok til at laget til Olav Stavne og Håvard Hårstad Meslo gir jernet, og forhåpentligvis sikrer seg tre nye poeng i sesongens første hjemmekamp.