Rekken av ubeseirede kamper ser ikke ut til å ta noen ende for seniorlaget til Rennebu. Mandag kveld ble Gimse statister på egen bane da Jørgen Hoel, Håvard Hårstad Meslo, Øystein Østerås og Aslak Nyvold puttet hver sin gang i 4-0 seieren på Brekkåsen Stadion kunstgress.

- Vi var veldig gode i 1. omgang, med et bra forsvarspill anført av Ola Andreas Hoel som bidro til å skaffe oss mange gunstige brudd, forteller Olav Stavne, som presiserer at dette først og fremst var en typisk lagseier.

Rennebu manglet alle av sine "faste" midtstoppere til kampen, men Anders Olsen og Tormod Østerås fungerte veldig bra i tospann, og slapp ikke motstanderne til i det hele tatt.

- Gimse hadde en stor sjanse i hele kampen etter en dødball. Det var i grunnen det hele, sier Stavne.

Rapportene fra Gimse forteller om fire fine scoringer av Rennebu. Kampens siste nettkjenning kom relativt tidlig i 2. omgang, og da var det meste gjort.

- Etter den scoringen ble det så som så rent spillemessig, men vi hadde full kontroll, forteller Stavne, som ellers kan opplyse at været var fint, supportene fra Rennebu møtte som vanlig trofaste opp, og at kampen var av den relativt snille sorten.

Dommeren fant det derfor ikke nødvendig å dra frem kortstokken til noen av lagene i løpet av oppgjøret.

Etter tre spilte kamper topper Rennebu tabellen i 5. divisjon avd. 04 sammen med Brekken, begge med full pott og 9 poeng. Allerede fredag kveld er det duket for ny kamp for Rennebu.

Da er det Alvdal som kommer til Rennebu kunstgrasbane på Berkåk for å forsøke på å stanse seiersrekken til de oransje, en rekke av kamper uten poengtap som nærmer seg det smått historiske.