Øystein holdt det han lovet

Rennebu valset over Alvdal da de tok sesongens fjerde strake trepoenger.
Sport

Kunstgrasbanen på Berkåk har fått nye mål, og Øystein Østerås gikk nokså breialt ut før kampen mot Alvdal. Midtbanemotoren hevdet overfor sine lagkamerater at han kom til å sette den første fulltrefferen mellom de hvitmalte stengene.

Ettersom unge Østerås er en mann for sine ord, gikk det snaut fire minutter før han vakkert headet inn ledelse til hjemmelaget i fredagens 5. divisjonsoppgjør mot østerdølene.

Minuttet etter strøk et skudd fra samme mann stolpen, før Aslak Nyvold la på til 2-0 etter sju minutter. Rennebu valset over motstanderen det første kvarteret, og man begynte så smått og undre seg over hvor dette ville ende. Men så skjedde noe som noen ganger skjer, uten at det er så lett å forklare.

Rennebu begynte å opptre hver for seg i stedet for et lag, Alvdal tok tak i kampen, og i den siste halvtimen av omgangen var det gjestene som var det førende laget, dog uten at de klarte å overliste Tormod J. Eggan i Rennebus mål.

- Vi vant ikke duellspillet utover i omgangen, og vi gjorde derfor om noe på laget i pausen. Blant annet med å sette Christian Ilvang inn på midtbanen for å skape pondus og ro med ballen, forteller Håvard Hårstad Meslo etter at kampen var over.

Om starten av kampen var formidabel, stod ikke åpningen av den 2. omgangen noe tilbake. Den første halvtimen etter pause presterte hjemmelaget årsbeste, og før det var gått fem minutter, var ledelsen doblet. Først ved Håvard Hårstad Meslo, så ble Aslak Nyvold tomålsscorer og snaut kvarteret ut i omgangen satte Ole Gunnes inn 5-0 på straffespark, etter at Hårstad Meslo ble revet overende inne i feltet.

- Vi har ikke spilt èn dårlig kamp i år, men 2. omgangen i dag er det beste vi har gjort. Det er litt kjedelig å slippe inn et mål, men vi tok tre fortjente poeng, og det er det viktigste, sa en godt fornøyd spillende trener før han gikk i garderoben etter kampslutt.

Øystein Østerås åpnet scoringsballet for det seiersvante hjemmelaget, og samme mann fikk også æren av å avslutte målfesten kvarteret før slutt. Det vil si; Alvdla fikk litt trøst før dommeren blåste av kampen, men baklengsmålet ble i grunnen bare et lite kosmetisk apropos, etter en fotballkamp som viser at Rennebu på ingen måte er mettet etter sin etter hvert rekordlange seiersrekke.

Neste kamp for laget som nå troner alene på toppen av tabellen, etter at Brekken gikk på et noe overraskende nederlag mot Tolga-Vingelen, skal møte Trønder-Lyn på bortebane, en kamp som spilles fredag 25. mai.

Kampfakta 5. divisjon menn avd. 04

Rennebu - Alvdal 6-1 (2-0)

Rennebu kunstgras

Mål Rennebu: Øystein Østerås (5, 73), Aslak Nyvold (7, 50), Håvard Hårstad Meslo 46), Ole Gunnes 58).

Laget: Tormod J. Eggan, Erlend Haugerud Gorseth (Jo Andreas Flå), Tormod Østerås, Anders Olsen, Stian Merket (Petter Sandhaugen), Håvard Hårstad Meslo (Samuel Kubrom Tesfatstion), Ola Andreas Hoel, Øystein Østerås, Ole Gunnes (Asle Olav Næss), Aslak Nyvold (Daniel Sæther Flå), Jørgen Hoel (Christian Ilvang).

Dommer: Steinar Holten, Gauldal Fotballklubb