Motorstopp i Oppdal

Rosenborgs supportere har fått en lei start på turen til Bærum.
Sport

Rosenborg spiller borte mot Stabæk klokka åtte i kveld. En buss fra Trondheim med supportere er på vei nedover til Østlandet, men de har ikke kommet seg lengre enn til Oppdal. Bussen har hatt motorstopp to ganger og bussen står nå bak Aunasenteret. En ny buss er på vei fra Trondheim.

Bussjåføren opplyser til Opdalingen at de hadde problemer tidligere på turen, men at det var bom stopp i Oppdal. Heldigvis for supporterne på bussen er det finvær og opp mot tjue varmegrader i fjellbygda. En gjeng har samlet seg på benkene utenfor Oppdal turisthotell.

Magnus Arntsen er en av supporterne som er med bussen til Bærum.

- Mens vi venter på den nye bussen så sitter vi her i finværet og koser oss. Det er veldig fint her i Oppdal, sier han.

Det er rundt 20 personer som er med bussen nedover til Bærum. Han forteller at det er sjeldent de kjører gjennom Oppdal på vei til bortekamper på Østlandet. Men på grunn av flommen i Østerdalen, måtte de idag kjøre gjennom Oppdal.

- Hvordan er stemningen på bortekampene?

- Den bruker å være veldig bra. Det har vært veldig rolig fram til nå, men jeg regner med det tar seg opp når vi nærmer oss, sier han.

- Hva tenker du om kveldens kamp?

- Vi har ikke vært så gode de siste kampene og det er lite som tyder på at det skal snu denne kampen. Men laget har gått ut med at de skal være enda mer offensiv i innstillingen til denne kampen. Siden Brann vant i går, så må vi prøve å tette den luka til sju poeng, sier han.