Håndballspilleren Kari Brattset har hatt en eventyrlig sesong i Vipers Kristiansand. Nå har håndballstjerna, med pappa fra Rennebu og besteforeldre bosatt i Gisnåsen, fått hele 40 prosent av stemmene da årest spiller i Eliteserien er kåret.

Det er spillerne selv som har stemt frem årets lag og årets spiller i den norske håndballserien. Vipers Kristiansand har vært suverene i årets serie  og Kari Brattset har to lagvenninner med på åretslag, i tillegg til at hun selv altså er kåret til den beste speilleren av dem alle.

Årets lag:

Årets målvakt: Katrine Lunde, Vipers Kristiansand, årets høyre kantspiller: Marit RøstbergJakobsen, Byåsen, årets høyre bakspiller: Linn Jørum Sulland,Vipers Kristiansand, årets midtre bakspiller: Ida Wernersen,Fredrikstad, årets linjespiller: Kari Brattset, VipersKristiansand, årets venstre bakspiller: Henny Reistad, Stabæk, årets venstre kantspiller: Thea Mørk, Larvik.

Lørdag ettermiddag spiller Vipers andre finalekamp isluttspillet mot Larvik. Laget til Kari Brattset har et særdeles godt utgangspunkt, i og med at de vant første finalekamp 29-22.

Kampen skal selvsagt spilles først, men alt ligger til rette for at Brattset & co., i tillegg til seriemesterskapet, også kan feires som årets sluttspillmester i håndball, før pinsefeiringen også kan starte for alle oss andre.

Kveldens kamp blir også hennes siste opptreden for Vipers. Kommende sesong blir hun en del av et av verdens beste kvinnelag i håndball, etter at hun skrev under for ungarske Györ.