Det ble aldri særlig spennende, da Oppdal tok imot Gimse 2 på eget kunstgress mandag kveld.

Etter å ha rotet vekk et par storsjanser, kom kveldens første mål etter 14 minutters spill. Spiss Marius Røhjell ble spilt gjennom mot et høytstående Gimse-lag. Røhjell rundet enkelt bortelagets sisteskanse og satte ballen sikkert i mål. Fullt fortjent ledelse til hjemmelaget.

Kort tid etter var Røhjell nær å presse fram et selvmål, men en Gimse-spiller fikk avklart i siste liten. Oppdal fortsatte å skape noen småsjanser etter godt spill både på begge flankene, mens Gimse ikke skapte noen verdens ting.

Etter 34 minutter kom endelig kampens andre mål. Etter klabb og babb i feltet, etter at Oppdal spilte seg gjennom langs venstreflanken, vendte Arnstein Fossum bort en forsvarer og banket ballen i mål. 2-0!

Og med det andre målet fikk Oppdal for alvor hull på den berømte byllen. Gimse rakk bare så vidt å ta avspark før det tredje målet satt i nota. Røhjell satte sitt andre for dagen, etter å ha blitt spilt gjennom alene med keeper atter en gang.

Kantspiller Torgrim Bøe Skårsmoen var blant hjemmelagets mest uheldige spillere denne kampen. Han var alene med keeper både tre og fire ganger uten at ballen endte opp i nettet, til hans store frustrasjon. Men på returen etter hans avslutning i det 38. minutt, bare halvminuttet etter en annen brent storsjanse, kunne Røhjell enkelt sette ballen i mål til 4-0. Hat-trick!

Skårsmoen var kanskje uheldig siden han ikke klarte å sette ballen i mål i denne kampen, men han kom like fullt til mange sjanser, noe som også er en god egenskap på fotballbanen.

I andre omgang fortsatte Oppdal og Røhjell der de slapp. 18 sekunder tok det etter avspark, før spydspissen satte enkelt kunne sette fjerde for dagen fra 15 meter.

Noe som var vel så imponerende, som de mange scoringene til hjemmelaget denne kvelden, var aggressiviteten og intensiteten de viste i gjenvinningsfasen. Gimse klarte sjelden å ta med seg ballen over midtstreken før hjemmelaget vant tilbake kula.

Et kvarter ut i andre omgang scoret Røhjell hans femte for kvelden, nok en gang etter flott spill langs venstreflanken. 6-0.

Etter 77. minutter var det Arvid Andersens tur til å banke ballen i mål, etter klabb og babb i feltet etter en corner.

To minutter senere kom Gimse til deres første (og eneste) sjanse i kampen. Den endte opp i nettet, noe som naturligvis ble kun som et trøstemål å regne.

Oppdal skapte flere store sjanser de siste minuttene, og på en av dem fikk de uttelling.

Etter at en avslutning fra Røhjell ble reddet av keeper, fikk Ahmad Husain Alkhalaf kontroll på ballen. Fra spiss vinkel banket han ballen i nettaket. God avslutning og 8-1, noe som også ble sluttresultatet.

Etter kampen, var det en fornøyd Arnstein Fossum som stilte til intervju med Opdalingen.

- Det var en god kamp. Når vi får til spillet langs bakken, da er det artig å spille fotball. Jeg tror det var artig å se på for publikum også. Vi møtte kanskje ikke all verdens til motstand, men det er artig uansett, sier Fossum og fortsetter:

- Målet i dag var å være tålmodige med ball. Det er alltid artig, når vi lykkes med det vi prøver på.

Fossum, som er sentral midtbanespiller for Oppdal, fikk også tegnet seg på scoringslista.

- Det er ikke så ofte jeg blir med opp i banen, så jeg scorer ikke så ofte. Det var selvsagt artig.

Midtbanespilleren fikk æren av å sette kampens andre mål.

- Det kom et innlegg, som plutselig endte opp i føttene mine. Da fyra jeg av på ren refleks. Jeg så ikke engang at ballen gikk i mål, men det er klart det er stas at den gikk inn.