Arnt Hove ble utnevnt som ny leder i Oppdal curlingklubb denne uka. Han har det tidligere sittet som nestleder og takket ja da han ble spurt om å ta over rollen som formann.

- Dette tror jeg blir et spennende år. Det er en meget oppegående curlingklubb med mange aktive spillere. Styrets jobb blir å videreføre og bygge videre på den gode jobben som allerede har blitt gjort her, sier Hove til Opdalingen.

Et viktig satsningsområde for klubben det kommende året, vil være rekrutteringen av nye spillere.

- Vi skal legge ned en skikkelig innsats med rekruttering, når sesongen starter i høst. Vi kommer til å legge opp til at folk skal kunne besøke curlinghallen for å prøve å spille litt, og så har vi planer om å arrangere familiedag etter hvert. Vi har et kjempeflott anlegg, som vi gjerne vil at flere skal få glede av.

- Hvordan ser du på oppgaven?

- Det blir spennende å ta på seg en sånn oppgave. Jeg har et bra styre å jobbe sammen med. Nå gjelder det å fordele arbeidsoppgavene og gjøre så godt vi kan for klubben.

Curlingklubben har ambisjon om å arrangere et mesterskap i løpet av sesongen. Her er fortsatt ingenting spikret, men Hove legger ikke skjul på at klubben kommer til å søke på å få arrangert diverse turneringer.

Denne gjengen utgjør resten av styret:

Torkild Svorkmo-Lundberg (nestleder)

Hilde Storli (kasserer)

Frode Wollum (anleggsansvarlig)