De siste årene har Intersport Oppdal delt ut «Intersport Oppdal-stipendet» til ungdom i aldersgruppen 15-25 år, som har utmerket seg i sin idrett.

I år deles det ut stipend på tilsammen 30.000 kroner, hvor hver utøver kan motta inntil 10.000 kroner hver. Kriteriene for å kunne motta stipendet er at søkerne må være medlem i en klubb som Intersport Oppdal har samarbeidsavtale med og dette gjelder da for Oppdal IL, Oppdal Sykkelklubb, Rennebu IL og Kvikne IL.

Idrettene det gjelder er sykling, langrenn, akiskyting og for Rennebu IL også fotball og håndball.

- Det kom i år inn ni søknader. Seks av disse var såpass jevnt gode at det ble vanskelig å skille dem. Vi i år valgte å dele stipendet på seks like summer på 5000 kroner hver, forteller daglig leder ved Intersport Oppdal, Terje Volden i en pressemelding.

Disse mottar stipend i år

Emma Tørhaug Brevad (15)

Skiskyting for Kvikne IL. Har en 6. og 7. plass fra Hovedlandsrennet i Skiskyting i Brummundal.

Håkon Halseth (17)

Skiskyting for Rennebu IL. Har en 6. plass fra junior-NM på Voss.

Andrea Gjønnes (17)

Skiskyting for Oppdal IL. Sikret seg en 7. plass under junior-NM Simostranda.

Gaute Aalbu (16)

Sykkel for Oppdal SK. Endte på en 10. plass i NM og 4. plass i Sykkelenern.

Mari Grøtli Svergja (15)

Langrenn/skiskyting for Kvikne IL. Endte med en 23. plass og en 24. plass på Hovedlandsrennet i langrenn. Har også en 3. plass fra Hovedlandsrennet i skiskyting.

Håkon Myrmo (22)

Langrenn for Rennebu IL. Sesongen i fjor var preget av mye sykdom, men har vist gode takter på slutten av sesongen i Scandinavisk Cup.