Torsdag presenterte Torbjørn Norland sin etterfølger som avdelingsleder toppidrett ved Oppdal videregående skole. Og det er et velkjent fjes som tar over jobben. Marius Møbius har jobbet ved OVS i 18 år - ti år som vanlig lærer og åtte år som alpintrener. Han er også daglig leder ved trønderalpint og Oppdal alpint, og er dermed et velkjent navn innenfor alpinmiljøet i Oppdal.

Møbius meddeler til tross for den 18-årige erfaringen ved OVS at han er spent på hvordan det blir å tre inn i en ny stilling.

- Det blir litt annerledes. Jeg kommer til å fortsette å trene alpingjengen, men nå blir det flere administrative oppgaver i tillegg.

Han skryter av forgjengeren og sier Norland har sørget for at det er en takknemlig oppgave å ta over etter ham.

- Torbjørn er ekstremt systematisk, det er ingen løse tråder etter ham, noe som gjør det enkelt for meg å ta over. I tillegg så skal han jo fortsatt jobbe her på skolen. Torbjørn sitter på erfaring som er gull verdt for meg. Den kommer jeg til å benytte meg av for alt den er verdt.

Norland ønsker på sin side Møbius lykke til.

- Jeg er sikker på at Marius er riktig mann for jobben. Han har bred faglig erfaring, både idrettsfaglig og skolefaglig. Som gammel toppidrettsutøver selv, så kan han faget. Idrettslinja er i trygge hender, sier Norland til Opdalingen.

Han synes det er trist å slutte, men meddeler at han er fornøyd med at jobben er i trygge hender også i årene som kommer.

- Denne jobben har jo blitt en livsstil, og jeg skal fortsatt jobbe her på skolen. Men det er klart det er vemodig å gå av etter å ha jobbet her i fem år og sett den gode utviklingen idrettslinja har hatt, både resultatmessig og rekrutteringsmessig, sier Norland.