Målkalas i Buvika

Det ble et tosifret antall scoringer på Oppdal i mandagens kamp mot Buvik 2/Skaun.

Oppdalsgutta jubler for storseier.  Foto: Jan-Erik Dypvik

Sport

Oppdal feide Buvik 2/Skaun av banen under mandagens bortekamp i femtedivisjon. Etter 90 minutter var resultatet 1-10 til grønntrøyene.

- Det gikk litt som forventet, med tanke på kampene Buvik 2 har spilt tidligere. Vi hadde god kontroll gjennom stort sett hele kampen, selv om vi hadde en liten downperiode i 15-20 minutter i andre omgang. Det er vanskelig å opprettholde intensiteten i 90 minutter, når du leder med tre mål allerede etter 14 minutter. Alt i alt synes jeg vi var veldig stødige, sier trener Pål Morten Fossen til Opdalingen.

Fossen forteller at det gjerne kunne vært snakk om enda større sifre, men sier seg likevel fornøyd med at hans gutter satte ti baller i nettet bak hjemmelagets keeper.

- Denne kampen minnet litt om andre kamper, hvor vi har møtt svakere motstand i år. Vi har god kontroll, før vi slipper oss litt ned og slapper av. Jeg synes vi har blitt flinkere til å holde på ballen på motstanders banehalvdel nå. Vi kontrollerte kampen. Det er positivt.

Nå gjenstår det kun en seriekamp før sommerferien. Den spilles søndag kveld på bankbanen mot Tiller 2, laget Oppdal tapte 4-2 mot i sesongåpningen.

- Det er på tide å gi tilbake her. Vi er veldig revansjesugne, sier Fossen.

Oppdal ligger i skrivende stund på andre plass på tabellen med sine 16 poeng, 8 poeng bak den suverene serielederen Utleira. Tiller 2 ligger på fjerdeplass, tre poeng bak Oppdal.

Målscorere for Oppdal mot Buvik 2/Skaun: Marius Røhjell (3), Morten Fossland (3), Christian Myrhaug (2), Steffen Fossum (1) og Ingebrigt Håker (1).