Oppdal gikk seirende ut av søndagens hjemmekamp mot Tiller 2.

Etter tre mål av Christian Myrhaug og et mål av Ahmad Husain Alkhalaf, kunne grønntrøyene konstatere at de tar sommerferie på en sterk andreplass på tabellen.

Alt i alt var det en jevnspilt affære publikum var vitne til på bankbanen denne kvelden.

Til pause var resultatet 2-2. Et kvarter ut i andre omgang fullførte Myrhaug sitt hattrick og sendte Oppdal i ledelsen på et flott frispark fra 18 meter.

Oppdal var det farligste laget også etter målet. Tiller 2 yppet seg likevel framover de også, men oppoffrende forsvarsspill fra hjemmelaget gjorde at ingen av bortelagets avslutninger traff mål.

På overtid ble Ahmad Husain Alkhalaf, som herjet med backen sin i store deler av kampen, spilt strålende igjennom alene med keeper. Ballen ble plassert iskaldt i lengste hjørne. 4-2! Minuttet senere blåste dommeren av kampen.