I helga arrangeres NM i terrengsykkel på Lillehammer, hvor det i dag skal konkurreres i rundbane og sprint på søndag. Oppdal sykkelklubb stiller med flere utøvere denne helga.

De som er påmeldt fra OSK er Edvard Flå (M8-9), Emil Fagerhaug (M14), Gaute Aalbu (G16), Inga Jamtseter Holum (K6-7), Johan Jamtseter Holum (M15), Ludvig Flå (M6-7), Jonas Håvimb Sperstad (M6-7), Maren Skreen Vognild (K14), Markus Skreen Vognild (menn junior elite), Oda Jamtseter Holum (K11-12), Oskar Hage (M11-12) og Peder Hage(M8-9). Sigurd Mellemsæter, som også er fra Oppdal, men sykler for Lillehammer CK, er også påmeldt til NM i klassen menn senior elite.

Maren Skreen Vognild klinket til med en 4. plass i sin klasse og hun var ikke langt unna pallplass og medalje. G15 og G16 regnes for å være de tøffeste klassene og her imponerte både Gaute Aalbu og Johan Jamtseter Holum. Aalbu ble nummer ti i klassen G16, mens Jamtseter Holum ble nummer 20 i G15.

- NM er årets høydepunkt og det er noe jeg har gledet og forbedret meg til lenge. Målet er medalje, men jeg blir fornøyd om jeg kommer topp fem, sier Aalbu til Opdalingen.

I klassen M11-12 ble det en 22. plass til Oskar Hage, mens Emil Fagerhaug ble nummer 30 i M14.

Markus Skreen Vognild har slitt med sykdom denne sesongen og stilte ikke til start på dagens rundbaneritt. For Sigurd Mellemsæter ble det heller ingen god dag, som ikke fullførte dagens ritt.