Midt-Norsk mesterskap i konkurranseskyting ble i år arrangert av Malmefjorden skytterlag ved Molde. Her møtes utøvere fra Sunnmøre i sør til Namdalen i nord. En av øvelsene er samlagsskyting hvor hvert samlag stiller med de antatt fire beste skytterne.

Tidligere i år vant seniorene fra Gauldal denne konkurransen på Trønderkretsstevnet og kunne da juble over å være beste lag i Trøndelag. Dette ga tydeligvis mersmak og i helga slo seniorene til med ny meget sterk laginnsats og som holdt til seier i lagkonkurransen, hele 4 poeng foran Namdal på andre og Nordmør på en tredjeplass.

Konkurransen består av 10 skudd (maks 100 poeng) , tre stående, tre knestående og fire liggende.

På Gauldal sitt lag startet Otte Hårstad fra Rennebu med 97 poeng og Olav Stensås fra Soknedal fortsatte på andreetappen med 92 poeng. Mona Isene fra Rennebu skjøt til 97 på tredje etappe før ankerkvinne Anita Jære fra Rennebu avsluttet med 99 poeng. Anita fikk også med det resultatet premien for beste lagskytter.

Gauldal stilte også med lag i lagkonkurransen for Veteran og Ungdom. Veteranene ved Olav Solheim (Soknedal), Jostein Hoset (Rennebu), Bjørn Trøte (Rennebu) og Ole Stegedal (Rennebu) tok en sterk 3. plass.

Ungdommene som besto av rent Oppdalslag ved Stine Tilset, Peder Eidem, Vegard Snøve Loe og Erik Stølen tok også et skritt i positiv retning og endte på en god 6. plass.

Anders Hjerkinn Helgetun fra Opdal skytterlag vant klasse eldre junior.

Vi kan slå fast at i 2018 er seniorlaget fra Gauldal best i Midt-Norge.