Numedal skyttersamlag vant mandagens samlagsskyting under Landsskytterstevnet i Stjørdal. På vinnerlaget skjøt en halvt rennbygg sisteetappen.

- Maren Engen Skogly er datter av Ingunn Engen fra Rennebu, og hun brukte siste tiden før LS til å finpusse formen på Berkåk, forteller Trond Jære til Opdalingen.

Samlagsskytingen er en konkurranse hvor fire forhåndsuttatte skyttere skyter 10 skudd hver. På Gauldal skyttersamlag sitt lag deltok Maren Flå Sundset, Rennebu skytterlag, Peder Eidem, Opdal og Midtbygden skytterlag, Erik Stølen, Opdal og Midtbygden og Iver Skamfer Bjerkås, Rennebu.

- Maren skjøt fantastiske 100 poeng og totalt fikk de fire skytterne 390 poeng og endte med det på en 35. plass, opplyser Trond Jære.

De fire som representerte vinnerlaget Numedal skjøt alle feilfritt, og kunne altså triumfere etter å sanket maksimale 400 poeng i finaleskytingen.

- Selv om plasseringen ikke er helt i toppen, har Gauldal en knippe ungdommer som har stort potensiale og vi ser fram til fortsettelsen, forteller Trond Jære i Gauldal skyttersamlag, som ellers kan fortelle at det nå virkelig drar seg til i Stjørdal.

- Ut over dagen skal mange av de beste lokale skytterne i aksjon. Jeg kan også melde om perfekte skyteforhold i Stjørdal i dag, sier han.