Rennebu gikk inn i sommerferien på tabelltopp i sin avdeling og i dag spilte de sin første kamp for høstsesongen. Nidelv har et par kamper mindre spilt enn Rennebu, og dermed måtte Rennebu vinne dagens kamp for å ha heng på bylaget.

Det var hjemmelaget som startet best og satte 1-0 ved Aslak Nyvold. Christian Ilvang satte nummer to og hjemmelaget kunne gå til pause på 2-0.

Like etter pause reduserte Nidelv til 2-1, men Ole Gunnes klinket inn 3-1 like etterpå. Øystein Østerås satte nummer fire, mens Aslak Nyvold fullførte hattricket sitt ved å sette inn mål nummer fem og seks. Bortelaget reduserte til 6-2 uten at det ble noe spenning i kampen. Dermed tok Rennebu en viktig seier mot et av topplagene i avdelingen.

Trener Håvard Hårstad Meslo var meget fornøyd med lagets opptreden.

- Vi startet godt i 1. omgangen og går til pause på 2-0. Etter pause slipper vi Nidelv mer inn i kampen, men vi bøtter inn mål. Begge lagene har mye ball og kampen åpnes opp. Hadde vi tapt denne kampen, så hadde det blitt en kjedelig høst. Men nå kommer det til å bli spennende, sier han.

Rennebu har så langt denne sesongen tapt åtte poeng, mens Nidelv har tapt seks poeng.

- Hva tenker du om kampene som kommer?

- Det er mye hjemmekamper og allerede neste kamp kommer til å bli tøff. Vi skal møte Tynset 2 borte og de har vunnet alle sine hjemmekamper. Men laget er sterkere nå enn i vårsesongen, sier Hårstad Meslo.

Målsetningen før sesongen var å bli topp tre. Etter å ha spilt første halvdel av sesongen, så har ikke målsetningen forandret seg.

- Nå kjennes vi avdelingen og vi har slått det nest beste laget i begge kampene. Vi har lyst til å rykke opp, sier treneren.

I dagens kamp var det både forsvarsspillere, midtbanespillere og spisser som scorte målene for Rennebu. Det tror Hårstad Meslo er en styrke for laget i lagene som kommer.

- Vi er et lag med mange målscorere. Det er ikke noe som er mer behagelig enn å ha mange som kan score mål. I tillegg så har Aslak Nyvold kommet godt i gang og han har satt et par hattrick i løpet av sesongen, sier han.

- Hvordan skal dere feire denne seieren?

- Det er nok mange av oss som skal på Bygdapøbben og på Thomas Brøndbo. Det kommer til å bli liv, sier han.