Slo fryktelig tilbake etter tap for svenskene

Sport

Det norske curlinglaget, med Steffen Walstad i spissen tapte dagens første kamp Curling World cup mot Sverige. Norge ledet 4-2 etter fem omganger, før Sverige utlignet i den sjette. Norge tok igjen ledelsen i den sjuende, før svenskene rasket med seg fire poeng i den åttende, slik at kampen endte med 8-5-tap.

Det skulle Norge revansjere mot USA i neste kamp. Norge vant hele 9-0, etter at amerikanerne ga opp etter den femte omgangen. Dermed deler USA og Norge førsteplassen i gruppa. Kun vinneren av gruppa går til finalespillet.

Kristin Skaslien og Sander Rølvåg i mixed doubles har hatt en tung start, og står nå med to tap og én seier. I dagens første kamp ble Sverige slått 8-4, mens det ble tap 10-9 mot Russland i dagens andre kamp. Canada er suveren i gruppa med tre strake seire.