Dette er årets topptrimmere

Utsikt fra Våttåhaugen, en av årets bronsetopper i Topptrimmen. Arkivfoto  Foto: Arkivfoto

Sport

Da kalenderen viste november var det et varsel om at sesongen for Topptrim var over. Det har vært en flott sommer for de som liker å gå i fjellet.

De som har fullført alle ni toppene og registrert seg er med i trekningen av sju fine premier, deriblant tre gavekort på utstyr på Sport 1 pålydende 5000 kroner. Trekning er foretatt og vinnerne blir kunngjort på topptrimoppdal.no. Her er de som har registrert seg de siste tre ukene.

Gull, sølv og bronse

Hanne Løvrød Granheim, Torleif Heim, Karl Emil Nygård, Anne Tørset Nygård, Halvor Røste, Tore Aalmo, Arnt Bakk, Albert Bakk, Hilde Brandsegg, Emil Dale, Terese Engen, Kåre Holsetstuen, Bente Lervik, Miriam Nilsen Morken, Egil Morken, Janne Rødli, Tove Ørstad, Endre Alstad, Berit Marie Bjørnevik, Ole Torberg Bjørnevik, Ildrid Holten Bakk, Marta Berg, Hjørdis Kristine Engen, Ingrid Grendal, Anita Havdal, Rachel Mjøen, Oddbjørn Ressem, Monica Røe Ressem, Åslaug Viken, Frode ødegård, Liv Ødegård, Aud Dale, Håvard Dahlen, Linda Forbregd, Tone Forbregd, Jan Gunnar Forbregd, Solveig Sneve Heim, Sigve Heim, Svein Arne Heim, Vegard Hindseth, Inger Ishol, Grete Vasli Vorhaug og Anne Karin Wognild.

Sølv og bronse

Arnold Aleksander Evensen Røskaft, Leo Sebastian Evensen Røskaft og Sanna Charlotte Evensen Røskaft.

Bronse

Aksel Håvimb Sperstad, Jonas Håvimb Sperstad, Christian Dahlhaug, Unni Norbeck, Even Nordbeck Erlandsen, Iver Norbeck Erlandsen, Emilie Øyvinddatter Kårvand, William Øyvindson Kårvand, Mathias Øyvindson Kårvand og Lise-Othelie Højd.