Fare for sesongstarten.

Nerskogen skisenter.   Foto: Arkivfoto

Sport

Hvert år prøver Nerskogen skisenter å åpne dørene til en ny sesong 2. juledag. Men i år er det fare for sesongstarten.

Torleif Kristiansen uttalte til Opdalingen før jul at de var i rute, men at de fortsatt ventet på en del snø til toppen av anlegget for å kunne åpne dørene. Snøen har lavet ned de siste dagene, men mildværet har også satt sitt preg på forholdene.

- Vi håper fortsatt å kunne åpne i løpet av juleferien, men foreløpig går det nok ikke. Hverken for turløypene eller bakken. Sporene smelter bort. Håper på minusgrader og mer snø, skriver Nerskogen skisenter på sin Facebook-side. .

I tillegg er det nypreparerte langrennsløyper i både Oppdal og Rennebu.

Oppdal skisenter måtte stenge øvre deler av Stølen og Vangslia i går på grunn av sterk vind. På toppen av Hovden i går blåste det sterk storm med middelvind på rundt 30 sekundmeter på toppen. Vinden skal løye i dag og da stiller skisenteret med nypreparerte løyper.