Klubblegenden som er best når det gjelder

Vegard Skjerve har vendt tilbake til hjembygda og nå starter et nytt kapittel i livet for familien på fire.

Vegard Skjerve er i full gang med å pusse opp familiens nye hjem på Berkåk. Foto: Jan Inge Flå  Foto: Foto: Jan Inge Flå

Vegard Skjerve jubler etter sin scoring under eliteseriekampen mellom Vålerenga og Haugesund på Intility Arena i mai 2018. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix  Foto: Braastad, Audun, Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Jeg hadde nok lagt opp i hodet før det faktisk var slutt. Vegard Skjerve

Sport

Etter ti år og over 300 obligatoriske kamper i eliteserieklubben FK Haugesund, har Vegard Skjerve skiftet antrekk fra fotballdrakt og sko med knotter, til snekkerbukse og vernesko. Så sent som 1. desember flyttet familien hjem til Rennebu, overtok huset de har kjøpt, beliggende på beste østkant på Berkåk, og er nå i full gang med å pusse opp.