Klar for Adelboden

Timon Haugan skal igjen delta i verdenscupen i alpint, som i helga arrangeres i Adelboden i Sveits.  Foto: Katrine Silseth Naas

Sport

Timon Haugan er igjen tatt ut til å kjøre verdenscup i alpint denne helgen. I tillegg får Atle Lie McGrath (18) fra Bærums Skiklub får sin debut i verdenscupen i alpint til helgen etter å ha imponert i europacupen i de siste rennene.

McGrath får følge av flere talenter i rennene i Adelboden i Sveits. De samler hvert år tusenvis av tilskuere og er et av flere høydepunkter på terminlisten i januar. Det er storslalåm på programmet lørdag og slalåm søndag.

Storslalåm: Leif Kristian Nestvold Haugen (Lommedalens), Henrik Kristoffersen (Rælingen), Rasmus Windingstad (Bærums Skiklub), Bjørnar Neteland (Fana), Fabian Wilkens Solheim (Heming), Lucas Braathen (Bærums Skiklub), Atle Lie McGrath (Bærums Skiklub).

Slalåm: Kristoffersen, Haugen, Sebastian Johan Foss Solevåg (Spjelkavik), Jonathan Nordbotten (Ingierkollen/Rustad), Timon Haugan (Oppdal), Bjørn Brudevoll (Hemsedal).