Flotte forhold - synkende deltakelse

Sport

Onsdag kveld arrangerte skigruppa i Rennebu idrettslag sesongens første poengrenn. Første gang, fordi forrige ukes planlagte renn måtte avlyses grunnet det kalde været.

Forholdene på skistadion denne gang var i hvert fall aldeles strålende, og i så måte kan en jo undre seg over det store frafallet i forhold til tidligere års deltakerantall. 31 løpere til start er bortimot en halvering i forhold til fjoråret, noe som selvsagt kan skyldes flere årsaker, men som uansett viser en trend som burde vekke en smule bekymring.

I 2015 deltok det 80 skiglade barn på poengrenn i Rennebu, i 2017 var antallet nede i 73, mens altså 30 unger (og en senior), stilte til start i årets første poengrenn,

Uansett; fra de minste som gikk 300 meter, og frem til de eldste som tilbakela 5 kilometer i området ved skistadion på Berkåk, ble det en fin skikveld i lekkert vintervær da sesongens første poengrenn gikk av stabelen onsdag kveld.

Et knippe bilder fra Rennebu skistadion finner du øverst i saken.