Se scoringene og les om da Rennebu møtte 3. divisjonslaget Orkla

Sport

Torsdag kveld spilte nyopprykkede Rennebu sin første treningskamp for året, da de møtte 3. divisjonslaget Orkla i idrettsparken på Orkanger.

Orkla stilte med full tropp, og måtte virkelig slite mot motstanderen. Kampen endte 3-3, etter at Orkla ledet 1-0 til pause.


 

- Det var en bra gjennomført kamp av Rennebu. Vi forventet nok å bli presset mer enn vi ble, men opplevde egentlig at det er liten nivåforskjell på lagene, sier Magnar Gunnes til Opdalingen.

Rapportene fra kampen forteller at Rennebu var på høyde både spille- og sjansemessig mot sine mer meritterte motstandere, og fikk altså betalt gjennom scoringer av Arne Gunnes (2) og Øystein Østerås.

- Dette var lagets første kamp på stor bane siden i fjor høst, og guttene holdt bra, sier Gunnes nøkternt.


 

Neste helg blir travel, for på lørdag spilles den siste runden i 2. divisjon Futsal. Her skal Rennebu spille sine tre siste kamper i serien, før de dagen etter er påmeldt med to lag til den tradisjonelle Gauldalscupen.

- Vi kan være klare for 1. divisjon Futsal når vi kommer til Gauldalscupen, så det spørs hvordan beina er. Men det er selvsagt mulig å gjøre det bra i Størenhallen også, sier Gunnes.


 

Gauldalscupen 2019 arrangeres for 25. år på rad. 12 damelag og 11 herrelag er påmeldt til jubileumsturneringen, og Rennebu må finne seg i å stille i favorittsjiktet i herreklassen, etter å ha gått til topps i turneringen de to siste årene.

Oppdal er også representert i Størenhallen neste helg, og stiller med ett damelag i Gauldalscupen.