Tre oppdalinger ble kretsmestere

Sport

Pia Møller, Markus Plassen og Elias Vik ble kretsmestere i alpin i helga. Møller og Plassen tok tittelen både i slalåm og storslalåm. Totalt gikk 13 pallplasser til Oppdal Alpin, og de andre Oppdalsalpinistene bidro sterk til at det ble en hard kamp om plassene.

Surnadal Alpin var i helgen vertsklubb for Kretsmesterskapet 2019. Den siste tids mildvær har medført snøsmelting og det var ventet ei helg med mange plussgrader. Alpinistene er vant med vekslende forhold, dog mindre med så mildt vær.

Salting var nødvendig. Løypene holdt seg meget bra, en flott jobb av arrangørene som bidro til like forhold.

Over 40 oppdalsalpinister fra alle aldersgrupper møtte godt forberedt. Som vanlig en motivert, engasjerende og sammensveiset gjeng bidro til at konkurransen ble spennende. Solid støtte fra trenere og foreldre.

Det ble kjørt slalåm og storslalåm i en krevende trase med bratt heng, skråkjøring og flatere partier der man må jage fart.