Tilbake i verdenscupen etter sykdom

Kari Øyre Slind er klar for Falun til helga.  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sport

Kari Øyre Slind er tatt ut til 10 kilometer friteknikk i Falun til helgen. Hun måtte stå over tremila i Holmenkollen på grunn av sykdom.

Til søndagens 10 kilometer i fri teknikk stiller Norge med sine aller beste, inkludert Therese Johaug og Ingvild Flugstad Østberg.

Disse stiller for Norge i Falun

Menn, sprint fri teknikk: Sindre Bjørnestad Skar (Bærums Verk og Hauger), Johannes Høstflot Klæbo (Byåsen), Emil Iversen (Varden Meråker), Eirik Brandsdal (Kjelsås), Finn Hågen Krogh (Tverrelvdalen), Sondre Turvoll Fossli (Hokksund), Erik Valnes (Bardufoss og Omegn), Mattis Stenshagen (Follebu - friplass).

15 km fri teknikk: Sjur Røthe (Voss), Simen Hegstad Krüger (Lyn), Martin Johnsrud Sundby (Røa), Hans Christer Holund (Lyn), Didrik Tønseth (Byåsen), Finn Hågen Krogh (Tverrelvdalen), Johannes Høstflot Klæbo (Byåsen), Mattis Stenshagen (Follebu - friplass).

Kvinner, sprint fri teknikk: Maiken Caspersen Falla (Gjerdrum), Tiril Udnes Weng (Nes), Lotta Udnes Weng (Nes), Kristine Stavås Skistad (Konnerud), Mari Eide (Øystre Slidre), Ane Appelkvist Stenseth (Grong), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo - friplass).

10 km fri teknikk: Therese Johaug (Nansen), Astrid Uhrenholdt Jacobsen (Heming), Ingvild Flugstad Østberg (Gjøvik), Heidi Weng (BUL), Tiril Udnes Weng (Nes), Kari Øyre Slind (Oppdal), Ragnhild Haga (Åsen), Anne Kjersti Kalvå (Lundamo - friplass).