Kjørte ut i andre omgang

Guro Hestad Vognild. Bildet er tatt under et storslalåmrenn i Hovden tidligere i år.   Foto: Privat

Sport

NM i alpint er godt i gang og på arrangementets første øvelse var det tre utøvere fra Oppdal Alpin på startstreken. Fredrik Møller, Guro Hestad Vognild og Ylva Tone Riise Falksete representerte Oppdal i Hemsedal.

Etter første omgang lå Guro på en 17. plass og Ylva på en 21. plass. Men i 2. omgang var både Guro og Ylva uheldige og kjørte ut. Guro havnet i sikkerhetsnettet og ble liggende en stund. Hun ble sjekket av helsepersonell, men hun kjørte ned for egen maskin.

Tidligere OVS-elev Thea Stjernesund tok NM-medalje.

Fredrik Møller lå på en 42. plass etter 1. omgang, 4.61 bak lederen Rasmus Windingstad. Herrenes andre omgang er nå i gang. Timon Haugan er ikke med, på grunn av at han skadet seg i sesongfinalen i Europacupen.