NM-bronse til søstrene Øyre Slind

Kari og Silje Øyre Slind gikk torsdag sprintstafett i NM der de sikret bronse til Oppdal.  Foto: Terje Pedersen/NTBscanpix

Sport

Kari og Silje Øyre Slind, Oppdal, Il hadde ingen problemer med å kvalifisere seg til finalen i sprintstafetten i NM på Lygna torsdag ettermiddag.

Duoen var av mange holdt som klare favoritter foran finalen, og på realt klisterføre, la de seg i teten fra start av. Etter hvert som løpet utviklet seg, ble det fort klart at kampen om medaljene ville bli et oppgjør mellom Oppdal, Heming og Gjøvik. 

Kari Øyre Slind (t.v) sendes ut på en av sine etapper av søster Silje under torsdagens sprintstafett på Lygna skistadion.  Foto: Terje Pedersen/NTBscanpix

 

Gjøvik, Heming og Oppdal gikk så å si samlet på siste etappe, der Ingvild Flugstad Østberg, Astrid Uhernholdt Jacobsen og Silje Øyre Slind gjorde opp seg imellom på finaleetappen.

Verdenscupvinneren Ingvild Flugstad Østberg, Gjøvik, viste at storformen fortsatt er inne, og parkerte konkurrentene på siste etappe. Astrid Uhrenholdt Jacobsen sikret sølv til Heming, mens søstrene Kari og Silje Øyre Slind gikk inn til bronsemedalje til Oppdal.