Norge sjanseløse mot Canada i curling-VM

Michael Mellemseter.  Foto: WCF / Jeffrey A

Sport

Norge gikk på sitt fjerde tap av fire mulige i curling-VM etter at vertene Canada ble for sterke og vant med 10-2.

Canada med den rutinerte skipen Kevin Koe vant den første omgang 2-0. Nordmennene reduserte til 1-2 i den neste, men i den tredje omgang lå det hele fem canadiske stener i boet foran beste norske. Kampen var i realiteten kjørt allerede. Med 2-0 til Canada i den sjette omgangen ga den norske skipen Magnus Ramsfjells opp kampen.

Det norske laget deltar i sitt første VM. Så langt er det blitt tap for Sveits, Japan, Sverige og nå sist Canada. Michael Mellemseter, Jørgem Myran og Andreas Hårstad spiller også på det norske laget.

Ved siden av nordmennene er det bare Sør-Korea som ennå ikke har vunnet noen kamper i mesterskapet.

Tirsdag skal nordmennene ut mot Italia og Nederland.

Norges herrelag har fått en fryktelig start på curling-VM i Canada med tap i de tre første kampene.

Skip Magnus Ramsfjell og Norge har heller ikke vært spesielt nær seier i noen av kampene. Lørdag VM-åpnet de norske herrene med 4-10-tap mot Sveits, før det ble 6-9 mot Japan og deretter 5-11 mot Sverige søndag (natt til mandag norsk tid).

Dermed ligger Norge sist i VM-turneringen så langt sammen med Sør-Korea.

Michael Mellemseter og Jørgen Myran.  Foto: WCF / Jeffrey A