Flotte turmål som passer for hele familien

Sport

Denne uka legges årets topptrimkort ut i Rennebu, og leder for Trim- og sykkelgruppa i Rennebu idrettslag, Arild Bruheim, forteller at det også i år er lagt stor vekt på at turmålet skal passe store og små.

- Ingen av turene er stygglange, formålet er jo å få flest mulig ut på tur, sier han.

Gråfjellet, 1243 moh., er en av åtte topper du kan bestige i årets topptrim i Rennebu. 

 

Som vanlig er det åtte topper som er plukket ut i årets topptrim. Det vil si; dent ene turmålet er vel strengt tatt ikke en topp, men Bruheim forteller at Trollfoten har vært veldig etterspurt, og at mange ønsket at den måtte være med i år.

- Det er egentlig ikke en topp, men den er lett å observere og finne frem til. Og så ønsker også vi å promotere det flotte tiltaket, sier Bruheim.

Utsikten fra Trollfoten, 1189 moh., er formidabel.  Foto: Privat

 

Det er altså åtte topper som gir poeng i årets topptrim i Rennebu, der Bruheim karakteriserer fire av dem som familievennlige dagsturer og fire som kortere ettermiddagsturer.

Kortene for topptrim 2019 i Rennebu legges ut i slutten av denne uka, og disse kan du hente på Nerskogen Landhandel og Bygdasenteret på Berkåk. I tillegg kan de lastes ned på rennebu.com.

138 personer i alle aldre leverte inn sine topptrimkort i 2018, og Bruheim tror årets turer trigger vel så mange denne sesongen. Og som et apropos når vi først er inne på temaet hverdagstrim.

Det står i alt 22 trimposter rundt omkring i Rennebu kommune. Denne finner du ved Skaumsjøen.  Foto: Privat

 

Torsdag er det trekning av masse flotte premier blant alle de som har besøkt en eller flere av de 22 trimpostene som står rundt omkring i kommunen. Og det er mange.

- Foreløpig er det registrert 25.869 navnetrekk, men vi mangler noen, så det eksakte tallet kommer på torsdag, forteller Arild Bruheim.