Går ikke inn for at Oppdal skal få arrangere Landsskytterstevnet

Det var folksomt, da Oppdal arrangerte Landsskytterstevnet i 2013.   Foto: Helle Øverhaug

Sport

Norges Skytterstyre har innstilt Steinkjer som arrangør av Landsskytterstevnet i 2023. Oppdal, Steinkjer og Stjørdal har alle søkt på stevnet. Den endelige avgjørelsen om hvor stevnet skal holdes, blir tatt i forbindelse med Skyttertinget som avholdes i forkant av Landsskytterstevnet i Evje, 1. august.

Alle de tre søkerne har tidligere arrangert Landsskytterstevnet. I 2018 var det Stjørdal som hadde arrangementet. Oppdal arrangerte stevnet sist i 2013.

Midt-Norge arrangerer Landsskytterstevnet hvert femte år.

Steinkjer ble stemt på av fem representanter i Skytterstyret, mens 2 representanter stemte for Oppdal. Den endelige beslutningen om arrangørsted skal fattes i august av Norges Skytterstyre, sammen med 48 samlagsledere.