Avlyser fotballkamp og sykkelkarusell

Været skaper plunder for flere av helgas arrangement

Blir det kamp her lørdag ettermiddag?  Foto: Jan Inge Flå

Sport

Gjensynet med vinteren skaper en del utfordringer for helgas planlagte idrettsarrangement. Arild Bruheim i Rennebu idrettslag, Trim- og sykkelgruppa, opplyser at søndagens sykkelkarusell er avlyst.

Har du ikke vinterdekk på sykkelen, er det i grunnen like greit å la den stå inntil videre.  Foto: Jan Inge Flå

 

- Sykkelkarusellen på Voll avlyses og utsettes på grunn av værforholdene. Vi gjennomfører karusellen på et senere tidspunkt når vi slipper piggdekk på sykkelen, sier han galgenhumoristisk.

Rennebu A-lag skulle møtt topplaget Trygg/Lade til seriekamp på Rennebu kunstgras på Berkåk lørdag ettermidag. Lørdag morgen var banen dekket av snø, og i 13-tida ble det klart at kampen ikke kan spilles.

Det er ikke mye grønt å se på kunstgrasbanen på Berkåk, seks timer før den planlagte 4. divisjonskampen mellom Rennebu og Trygg/Lade etter planen skal blåses i gang.  Foto: Jan Inge Flå

 

- Banen brøytes klokka ett i ettermiddag. Om det fortsetter å snø etter det, må vi se det hele an, skriver spillende trener Håvard Hårstad Meslo i en tekstmelding.

Det snør lett på Berkåk lørdag ettermiddag, noe det ifølge yr.no, vil fortsette med utover dagen.

Det positive er at snøfallet så langt ikke har skapt problemer i trafikken i Rennebu og Oppdal, melder Politiet i Trøndelag lørdag morgen.